Iako je etnički Srbin, riječ je o jednom od najvećih hrvatskih intelektualaca u BiH: Večeras je na RTV HB

O tim i drugim aktualnim pitanjima za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori član Stručnog tima Instituta za društveno-politička istraživanja

Što će donijeti današnji razgovori predstavnika HNS-a i sarajevske Trojke? Tko će biti bošnjačka reprezentacija koja će zajedno s legitimnim predstavnicima Hrvata i Srba konstituirati novu vlast? Hoće li Christian Schmidt imati hrabrosti smijeniti Željka Komšića s mjesta člana krnjeg Predsjedništva BiH zbog podrivanja Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma? 

Je li istupom Svena Alkalaja u Vijeću sigurnosti na međunarodnoj sceni potpuno demaskirana nacional-unitaristička politika?

Je li novoizabrani bošnjački član krnjeg Predsjedništva BiH Denis Bećirević pozivom Nerkezu Arifhodžiću da bude njegov savjetnik za vanjsku politiku, a koji se predstavljao kao Hrvat kako bi dobio veleposlaničko mjesto u Italiji, nastavio s politikom ponižavanja, uzurpacije i otimačine?

Kako zaštiti mjesta Židova, Roma, Čeha, Mađara, Slovaka, Crnogoraca, Albanaca, Talijana, Ukrajinaca… u Domu naroda od uzurpacije i otimačine onih koji se lažno predstavljaju?


Treba li Klub Ostalih preimenovati u Klub nacionalnih manjina?

O tim i drugim aktualnim pitanjima za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori član Stručnog tima Instituta za društveno-politička istraživanja, Milan Sitarski.

Urednik i voditelj Kompasa je Miroslav Vasilj.

Emisija se emitira u utorak u 20 sati i 5 minuta u programu Televizije Herceg-Bosne, a usrijedu u 16 sati i 5 minuta u programu Radija Herceg-Bosne.

SOURCEBild.ba
Previous articleOglasio se Edin Forto nakon sastanka u Mostaru kratkom i znakovitom izjavom, pogledajte što je rekao
Next articleZelenski: Imamo pet uvjeta za nastavak pregovora s Rusijom; Rusija: Mi imamo samo jedan…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments