Izetbegović otkrio što misli o uzvikivanju “Allahu ekber” i “Tekbir” u vojnim uniformama

"Neki neodgovorni, pripit čovjek, se može ohrabriti situacijom u Ukrajini. Uvijek mogu pojedinci, radikali i avanturisti napraviti incidente."

Bakir Izetbegović
Foto: Arhiva

Bakir Izetbegović je za Novu TV govorio o izbornom zakonu, Miloradu Dodiku i drugim aktualnim temama, a osobito je zanimljiv jedan dio razgovora, piše Dnevnik.ba.

Kako bi se spriječili potencijalni sukobi, EUFOR je nakon ruske invazije u BiH poslao još 500 vojnika. Izetbegović je rekao da bi do sukoba moglo doći u Brčkom i povratničkim mjestima.

– Neki neodgovorni, pripit čovjek, se može ohrabriti situacijom u Ukrajini. Uvijek mogu pojedinci, radikali i avanturisti napraviti incidente, rekao je te dodao da će učiniti sve da do oružanog sukoba ne dođe.

Jedan takav incident, istaknuo je novinar Nove TV, dogodio se na proslavi 105. bužimske brigade. Tada su tijekom mimohoda sudionici povorke nosili zastave Armije BiH i vojne uniforme, a uzvikivali su Allahu ekber i Tekbir.

– Ne smatram da je to neki osobit incident. Bilo je svega, ali ne mislim da je to nešto osobito opasno, odgovorio je Izetbegović.


SOURCEBild.ba
Previous articleNjemački obavještajci imaju jako loše vijesti. Kažu da je Putin namjerno žrtvovao neiskusne vojnike, te da će poslati iskusnije i bolje opremljene
Next articleU Parlamentu BiH svi prisutni glasovali “za” prijedlog kluba HDZ – HNS BiH, ali svejedno nije usvojen
Pretplati se
Notify of
guest
2 Comments
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Moon

On je teski majmun

ph18

Zatebe nije to nista i nije opasno ali za Hrvate i Srbe to su itekako opasni poklici.