Izgleda da bi se general Krešić mogao predomisliti i povući potpis, evo što je rekao…

U pismu koje potpisuju generali, od predsjednika Zorana Milanovića traže pomilovanje za Mustača i Perkovića zbog njihovih zasluga u uspostavi Republike Hrvatske i doprinosa u Domovinskom ratu.

Generali iz Domovinskog rata Ante Gotovina, Ivan Čermak, Pavao Miljavac, Ljubo Ćesić Rojs, Marinko Krešić i Davor Domazet Lošo od Zorana Milanovića traže pomilovanje Zdravka Mustača i Josipa Perkovića, bivših obavještajaca jugoslavenske tajne policije UDBA-e. Svoj potpis dao je i Krešimir Ćosić, no on je svoj potpis povukao, a o povlačenju potpisa sada razmišlja i Marinko Krešić.

“Razmišljam i ja o povlačenju svog potpisa. U sljedećim danima donijet ću odluku”, poručio je kratko Krešić za N1. Nakon što su krenule kritike javnosti, dio generala očito se počeo premišljati oko pomilovanja Mustaču i Perkoviću. General Čermak je pak ranije za N1 rekao da sve što su imali reći o Perkoviću i Mustaču je izrečeno u pismu te da za razloge povlačenja potpisa treba pitati samog Ćosića.

Podsjetimo, u pismu koje potpisuju generali, od predsjednika Zorana Milanovića traže pomilovanje za Mustača i Perkovića zbog njihovih zasluga u uspostavi Republike Hrvatske i doprinosa u Domovinskom ratu.

SOURCEBild.ba
Previous articleKći poznatog hrvatskog emigranta se obrušila na generale: Kako vas nije sramota? 5 od vas 7 mi sjedi u kući…
Next articleKolona koja je išla prema Ahmićima prolazila je kraj staračkog doma, a onda je njegov vlasnik izveo djelatnike i odao počast
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments