Kad radikalizam potpuno obnevidi: Suljagić opsovao majku predsjedniku Hrvatske zbog navodne izjave o Srebrenici

Očekivano, jedna od najoštrijih reakcija stigla je od direktora Memorijalnog centra Potočari-Srebrenica

Nepotvrđena izjava predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića u kojoj navodno negira genocid u Srebrenici, izaziva žučne reakcije u bošnjačkoj javnosti. On je ovu izjavu, prema tvrdnjama lista Danas, izrekao tijekom ručka na samitu Procesa Brdo-Brijuni na Brdu kod Kranja.

– Ima raznih genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, navodno je na tom ručku izjavio Milanović, no Danas ne izvještava tko je tu informaciju potvrdio.

Očekivano, jedna od najoštrijih reakcija stigla je od direktora Memorijalnog centra Potočari-Srebrenica, Emira Suljagića, koji je poznat po dugogodišnjem širenju mržnje i prema Hrvatima iako su upravo hrvatske vojne snage spriječile ponavljanje Srebrenice u Bihaću.

– Zoran Milanović bi bio obična ljudska slina kad ne bi bio fašističko smeće. I evo zašto vam Izborni zakon nikad neće proći: jer ovaj put znamo da je to uvod u novu i masovniju Srebrenicu. I da, Uredu predsjednika Hrvatske, j…m vam mater, napisao je Suljagić na Twitteru, prenosi Dnevnik.ba.

SOURCEBild.ba
Previous articlePRATITE UŽIVO NA PORTALU BILD.BA Dan oslobođenja Jajca, Milanović odlikuje pripadnike HVO-a, poslušajte što govori
Next articleDonosimo: Ovo je cijeli državnički govor predsjednika Milanovića u Jajcu, pročitajte s guštom
Pretplati se
Notify of
guest
2 Comments
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
podivljali, primitivni isilovac

samo je istina ono što je hakija meholjić govorio o srebreničkoj ublehi! lažni mit amera i engleza,

podivljali, primitivni isilovac

rom zlostavljač iz okoline srebrenice totalno iz-ZLA-mistički podivljao. I MI TEBI SINKO SVE U 3 POTURČENE MATERINE! a da se ti vratiš u čergu iz koje si došo, vidiš da ti civilizacija ne prija? povedi i sejdića. btw. HAKIJA MEHOLJIĆ JE PRAVI SVJEDOK ZREBRENICA UBLEHE, hehehe