Kći poznatog hrvatskog emigranta se obrušila na generale: Kako vas nije sramota? 5 od vas 7 mi sjedi u kući…

Molbu je predsjedniku RH Zoranu Milanović, u ime obitelji osuđenih, pripremio Ante Nobilo, a podršku molbi dalo je šest umirovljenih hrvatskih generala.

Andrea Jelena Barešić, kći glasovitog hrvatskog emigranta Mire Barešića, komentirala je zahtjev za pomilovanjem Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, osuđenih za organizaciju ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

Molbu je predsjedniku RH Zoranu Milanović, u ime obitelji osuđenih, pripremio Ante Nobilo, a podršku molbi dalo je šest umirovljenih hrvatskih generala.

Predsjednik RH Zoran Milanović razgovarat će sa šestoricom generala koji su potpisali zahtjev za pomilovanje Perkovića i Mustača, pisao je u subotu Večernji list, navodeći da je Milanović dosadašnjih 274 zahtjeva za pomilovanjima potpuno ignorirao.

Odvjetnik Anto Nobilo kao pravni zastupnik Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, osuđenih 2016. godine u Münchenu na doživotni zatvor za pomaganje u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića, priprema zahtjev kojim će od predsjednika države Zorana Milanovića tražiti njihovo pomilovanje.

Službeni zahtjev koji Nobilo prvo mora uputiti Ministarstvu pravosuđa i uprave koje ga potom, nakon obrade, šalje predsjedniku na odluku, čuje se, bit će pojačan i pismom koje su već potpisali šestorica hrvatskih generala – Ante Gotovina, Ivan Čermak, Davor Domazet Lošo, Pavao Miljavac, umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs, inače i zamjenik predsjednika Hrvatskog generalskog zbora, i predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Marinko Krešić.


“Za ubojice moga oca i mnogih drugih nevinih ljudi!

Potpisnici zahtjeva za pomilovanjem dvojca osuđenog na doživotnu kaznu zatvora zbog pomaganja u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića, a koji je sastavio njihov odvjetnik Ante Nobilo su Rojs, Ivan Čermak, Marinko Krešić, Pavao Miljavac, Ante Gotovina, Krešimir Ćosić te Davor Domazet Lošo.

Od vas sedmero, petero mi sjedi u kući od kad sam se rodila! Kako vas nije sramota”, napisala je Barešić.

SOURCEBild.ba
Previous articleBudući središnji branič Vatrenih zabio je golčinu iz slobodnjaka, ovo morate vidjeti
Next articleIzgleda da bi se general Krešić mogao predomisliti i povući potpis, evo što je rekao…
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
veritas

Što je ono Isus rekao na Križu? Zar nije uzviknuo. “Oprosti im Oče jer ne znaju što
čine!”. Gospođa Andrea Jelena Barešić je vjerojatno veoma osvješćena Hrvatica
(nacionalna odrednica), ali vjerojatno još nije postala (i možda hoće li ikada) sljedbenica Evanđelja ljubavi i oprosta. “Ne sudi da ne budeš suđene” (Evanđelje) i
“Tko sam ja da im sudim?” (papa Franjo).