Kordić: Mostarci mogu biti ponosni na CNN-ovu listu najljepših gradova

Društvo Mostaru na toj listi prave, među ostalim, hrvatski grad Korčula, poljski Tarnow, norveški Reine, slovenski Piran, irski Kenmare, talijanski Anghiari...

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić poručio je kako svi stanovnici Mostara mogu biti ponosni na činjenicu da je američki CNN stavio Mostar na listu najljepših manjih europskih gradova.

„Nakon nedavne nagrade za Prijestolnicu dijaloga Euromediteranske regije ovo CNN-ovo uvrštavanje na listu najljepših manjih gradova u Europi još jedan je podsjetnik svima nama da živimo u veoma lijepom gradu. Trebamo biti sretni i ponosni, ali i odgovorni u čuvanju ljepota, ali i izgradnji novih ljepota i turističkih atrakcija”, izjavio je gradonačelnik Kordić za Fenu.

CNN-ova novinarka Julia Buckley uvrstila je Mostar na listu 15 najljepših malih gradova u Europi.

Društvo Mostaru na toj listi prave, među ostalim, hrvatski grad Korčula, poljski Tarnow, norveški Reine, slovenski Piran, irski Kenmare, talijanski Anghiari…

„Sve što dobro budemo radili sigurno će nam se vratiti u budućnosti kroz prepoznatljivost i veliki broj posjetitelja koji će promicati ljepote Mostara u svijetu. Sve to je pokazatelj da smo na dobrom putu, ali i da imamo još jako puno rada u budućnosti”, poručio je Kordić.


SOURCEFena
Previous articleInterview of Ivan Vukoja to Slobodna Dalmacija
Next articleBrkić obavijestio veleposlanika Izraela da Turković nije iznijela stav BiH
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments