Kordić s njemačkom šeficom diplomacije: Na temelju Izbornog zakona za Mostar treba riješiti i problem na državnoj razini

Napomenuo je važnost reforme Izbornog zakona BiH.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić susreo se u Sarajevu s ministricom vanjskih poslova Njemačke Annalene Baerbock o čemu je javnost izvijestio na službenom Facebook profilu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

“Bilo je osobito zadovoljstvo danas u Sarajevu susresti ministricu Baerbock i razgovarati o procesima u kojima se nalazi Grad Mostar kao i država Bosna i Hercegovina. Tijekom susreta smo posjetili između ostaloga i Katedralu Srca Isusova u Sarajevu”, napisao je Kordić.

Napomenuo je važnost reforme Izbornog zakona BiH.

“Iz perspektive našega Grada naglasio sam stabilnost i perspektivu koju nam je omogućilo donošenje izbornoga zakona za Grad Mostar na temelju kojega treba realizirati izmjenu izbornoga zakona na razini države. Vrijeme je kada svi trebamo ustrajno raditi na ravnopravnosti i suživotu. Drago mi je na iskazanoj opredijeljenosti Njemačke za potporu europskom putu Bosne i Hercegovine”, napisao je Kordić na Facebooku.

S njemačkom ministricom Baerbock susreli su se i gradonačelnici Banja Luke i Sarajeva, Draško Stanivuković i Benjamina Karić.


SOURCEBild.ba
Previous articleOtkriveno je što se tijelu događa kada jedemo prije spavanja
Next articleObjavljena je vijest vezana za inflaciju koja bi mnoge mogla jako zabrinuti: Bit će gore od predviđenog…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments