Krišto prijedlog za potvrdu imenovanja novog saziva VMBiH uputila Zastupničkom domu PSBiH

Narednog tjedna očekuje se okončanje postupka formiranja novog saziva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine

Novoimenovana predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto uputila je Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Povjerenstvu za pripremu izbora Vijeća ministara BiH, Prijedlog odluke za potvrdu imenovanja ministara i zamjenika ministara u novom sazivu Vijeća ministara BiH.

Prijedlog za potvrdu imenovanja novoimenovana predsjedateljica Krišto uputila je nakon što je iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA BiH) i Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP BiH) zaprimila odgovarajuća izvješća o provjerama svih 19 kandidata za ministre i zamjenike ministara.

Narednog tjedna očekuje se okončanje postupka formiranja novog saziva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, sukladno proceduri propisanoj Zakonom o Vijeću ministara BiH, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

SOURCEBild.ba
Previous articleNe zna čovjek bi li mu bilo žao ili bi se smijao: Slovenka trgovala kriptovalutama i prijevarom ostala bez 35 tisuća eura
Next articleKaramatić: Kao država smo sada poput starog golfa dvojke kojeg majstor ne može više popraviti, ovo je zadnji mandat za uraditi nešto 
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments