Marin Miletić: Prezgodan sam, u 43. godini izgledam kao da su mi 24. Imam tijelo sportaša i produhovljen sam

"Stani pred ogledalo i razmisli što vidiš", napisala je komentatorica ispod jedne Miletićeve objave, a mostovac je na to imao spreman odgovor.

Marin Miletić (Foto: Pixsell)

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić vrlo je aktivan na društvenim mrežama, gdje bez “dlake na jeziku” komentira aktualna društveno-politička događanja. I dok se mnogi komentatori slažu s njegovim razmišljanjima, mostovac na svojim mrežama vodi bitke i s “hejterima”.

Miletić nerijetko ulazi u raspravu s onima koji mu pišu uvredljive komentare, a jedan od svojih obračuna s hejterima, kako to Marin sam naziva, mostovac je objavio na storyju na Facebooku.

“Stani pred ogledalo i razmisli što vidiš”, napisala je komentatorica ispod jedne Miletićeve objave, a mostovac je na to imao spreman odgovor.

“Evo jesam. Vidim prezgodnog muškarca koji u 43. izgleda kao da ima 24 godine i tijelo vrhunskog sportaša, 1,94 centimetara visokog, 91 kilogram teškog. Vidim produhovljenu i pametnu osobu izrazito razvijenih socijalnih vještina i komunikacija. Upornog i radišnog”, hvali sam sebe Miletić.

“Naravno, kako savršenstvo ne postoji, imam puno još rada na svojoj nutrini, ovo izvana je baš sjajno”, dodao je mostovac.


image

SOURCEBild.ba
Previous articleElmedina iz Vareša: Ja sam spoj Izeta Nanića i Sebije Izetbegović
Next articleMuškarac se spotaknuo pri izlasku iz kafića i pao pod kamion. Preminuo je
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments