Mehmedoviću nije bitno tko će sjediti u Predsjedništvu. Važno mu je samo ne sjede predstavnici Hrvata

Ako SDA izađe sa snažnim kandidatom, ja sam optimist da će pobijediti. Ali kažem da je nije važno tko će u ime Bošnjaka sjediti u Predsjedništvu, koliko je važno da bude 2:1 za BiH.

Šemsudin Mehmedović | Izvor: Avaz

Šemsudin Mehmedović, zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, kazao je za N1 da nije važno toliko tko će biti iz bošnjačkog naroda u državnom predsjedništvu koliko je bitno da bude “2:1 za BiH”.

Osim što je bulaznio standardne gluposti o ‘uhićenju Čovića’ zbog trećeg entiteta i vrijeđao Hrvatsku, zanimljivo je da je na neki način dao podršku i Denisu Bećiroviću, koji je u bitci za Predsjedništvo veliki rival njegovom šefu Bakiru Izetbegoviću.

“Ako SDA izađe sa snažnim kandidatom, ja sam optimista da će pobijediti. Ali kažem da je nije važno tko će u ime Bošnjaka sjediti u Predsjedništvu, koliko je važno da bude 2:1 za BiH”, kazao je ovaj SDA-ovac.

Na pitanje znači li to da bi podržao i Bećirovića s Komšićem u Predsjedništvu, potvrdio je:

“Što da ne. Onda bi bilo 2:1 za BiH. Samo imam rezervu da ova sedmorka ili osmorka nisu svjesni u što ulaze kada je u putanju ‘deal’ s HDZ-om, osjeća se da u pozadini postoji taj neki dogovor”, zaključio je.


SOURCEBild.ba
Previous articleKošarac o izbornom zakonodstvu s Brockovom: Opasne su namjere bošnjačkih političara i međunarodne zajednice
Next articleLjudi, udala se Blanka Vlašić! Ali to nije sve, objavila je još jednu najljepšu vijest!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments