Milanović: Ja to ne radim zato što mi je mater iz Širokog Brijega. Sve bi to bilo drugačije da smo Plenković i ja jedinstveni

Na početku je komentirao američke sankcije čelnicima HDZ-a BiH.

Zoran Milanović i Andrej Plenković | Izvor: Hina

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u posjetu je Međimurju gdje je novinarima komentirao aktualne političke teme.

Na početku je komentirao američke sankcije čelnicima HDZ-a BiH.

”Bilo bi dobro da se Vlada očitovala. Taj čovjek je potpredsjednik HDZ-a BiH, tamo se očito ide po glasove i po sitne usluge, a kad se ljudima uništava život, onda ništa, onda se šuti da se ne bi ugrozila nečija karijera u Zagrebu ili Bruxellesu”, rekao je Milanović.

”Nekakav američki pomoćnik tajnika, koji se bavi terorizmom, prikazuje Čavaru da se ponaša etocentrično. Čovjek se ponaša kao predstavnik ljudi koji su ga izabrali. A što na to radi hrvatska vlada? Šuti. Sve bi to bilo drugačije da smo Plenković i ja jedinstveni, ali ovako ću ja raditi budalu od sebe”, dodao je.

Je li trenutak da ga pozovete na razgovor, pitali su novinari.


”Ja se bavim hrvatskim problemima, on se bavi nehrvatskim. On se bavi nečim što odgovara njegovoj karijerici, a ja se bavim nečim što je nezahvalno, to je rudarski posao, konjski. Prije mjesec dana predložio sam sjednicu VNS-a na kojoj možemo razgovarati i u Ukrajini… Kucate na vrata koja su izbijena iz šarki”, rekao je Milanović.

”Ja to ne radim zato što mi je mater iz Širokog Brijega”, rekao je o svom angažmanu oko BiH.

SOURCEBild.ba
Previous articleSoldo: Hrvatska i srpska politika trebaju pustiti bošnjačku da do kraja razvali Bosnu i Hercegovinu
Next articleSenzacionalno otkriće na pomolu: “Čudesni lijek izliječi tumor kao antibiotici upalu pluća”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments