Milanović opleo po Plenkoviću i ‘Handžar mediji’: Za Tursku razumijevanje i topla riječ, a za Hrvate u BiH nož u leđa

"Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!"

Zoran Milanović u Mostaru | Izvor: Bild.ba

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na svojoj Facebook stranici kazavši da je njegovo pismo NATO-u potpuno krivo shvaćeno.

Predsjednikov status ispod prenosimo u cijelosti:

– Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama. To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa.

I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu.

Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!


Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa – napisao je Milanović.

Podsjetimo, Milanović, koji je govorio da će uložiti veto na odluku o pristupanju Finske i Švedske NATO-u dok se ne izmijeni izborni zakon u BiH, prema kojem bi Hrvati ravnopravno birali svoje predstavnike vlasti, poslao je pismo glavnom tajniku NATO-a Jensu Stoltenbergu.

SOURCEBild.ba
Previous articleZelenski tvrdi: Slomili smo kičmu ruske vojske, godinama se neće oporaviti
Next articleŽestok sukob policije i Torcide, ima ranjenih navijača. Objavljena snimka na kojoj policajac mlati torcidaša
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments