Milanović o Plenkoviću: Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima kako bi im sedirao političku svijest

Nakon što je premijer Andrej Plenković ponovno optužio predsjednika RH Zorana Milanovića da je 'moskovski čovjek na Pantovčaku', stigao je odgovor Milanovića. 

Zoran Milanović i Andrej Plenković | Izvor: Hina

Nakon što je premijer Andrej Plenković ponovno optužio predsjednika RH Zorana Milanovića da je ‘moskovski čovjek na Pantovčaku’, stigao je odgovor Milanovića.

Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

– Plenković se danas, opet, nemušto i jadno trudio objasniti zašto je jučer telefonom zvao “neovisnu” glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek.

Kaže, zvao je da je upita zašto ona, takva “neovisna”, trpi pritiske i zašto ne reagira na moje tvrdnje? Jer, za njega je pritisak kada ja upozorim da mu u Vladi sjedi dokazani kriminalac i pozovem da se istraže njegove nekretninske muljaže.

Nije prošlo ni 24 sata, kad evo javila se “neovisna” državna odvjetnica Zlata i izdala priopćenje o svojoj “neovisnosti”. Ne utječe Plenković na nju i postupke DORH-a, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”. I da šuti i da ne radi svoj posao.


Po okušanoj metodi, kao što Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima kako bi im sedirao političku svijest, tako i glavnu državnu odvjetnicu Plenković sedira povremenim telefonskim pozivima. Uspješno, na žalost. Pa zato opet javno pitam – kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine? – napisao je predsjednik Milanović.

SOURCEBild.ba
Previous articleSBB: U konačnici izbora neće ni biti. Očekujemo da se OHR uključi u rješavanje nastalih problema
Next articleRusija napravila pića koja trebaju zamijeniti Coca Colu, Fantu i Sprite. Pogledajte ovo
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments