Milanović uništio Džaferovića i Izetbegovića: Ta politika je gora od Miloševićeve tri puta

Zoran Milanović držao je danas presicu na Pantovčaku. Ista je trajala gotovo sat vremena. O njoj smo pisali i ranije, no na kraju same presice dolazi spektakl!

Milanović je pohvalio napore Turske na ono što traži za sebe od Finske i Švedske kao uvjet za NATO pa potom podsjetio kako je Izborni zakon koji Hrvatska traži u BiH “jako mala stvar”.

“To tražimo u državi u kojoj smo jamac mirovnog sporazuma, u kojoj nas se tretira kao okupacijsku silu i zločinačku organizaciju i to Džaferović i Izetbegović ponavljaju cijelo vrijeme. Srbi su genocidni, Hrvati su skoro genocidni i proveli su protiv BiH udruženi zločinački poduhvat i to slušamo, tu prljavštinu godinama, a u zadnje dvije godine intenzivno. Naslađuju su s nama. I onda Plenković pozove Džaferovića u Vukovar, lik dođe tamo, samo s jednim cilje, da provocira Srbe, namigne i kaže: ‘Vidite da su Srbi genocidni, Srebrenica, Vukovar’. To je ta politika. Ta politika je gora od Miloševićeve tri puta”, zaključio je predsjednik RH.

Više detalja s presice ovdje.

U videu ispod poslušajte od 52 minute, praktično pred sam kraj, ovo o čemu pišemo:


Previous articleBošnjački lobisti pokušavaju Njemačku sukobiti s Hrvatskom preko tzv. specijalnog izaslanika Bundestaga za Zapadni Balkan
Next articleZmije se aktivirale u Hercegovini, nekoliko ih je zaustavljeno hvataljkama
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veritas

Tako je Zoki!. Živio nam još ouno godina!