Milanovićev ured se oglasio o navodnom negiranju genocida u Srebrenici: laž, laži ne komentiramo

Novinar Ivan Crnjac na Twitteru je objavio da je poslao upit Uredu Predsjednika RH o cijeloj ovoj situaciji

Arhiva

Beogradski portal “Danas” objavio je članak u kojem su naveli da je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović tijekom samita Brudo – Brijuni u razgovoru negirao genocid u Srebrenici. 

U dijelu bh. javnosti ovo je izazvalo salvu uvreda na račun predsjednika Milanovića, a najdalje je otišao bošnjački nacionalist Emir Suljagić koji je na Twitteru Milanoviću opsovao majku radi navodnog negiranja genocida.

Novinar Ivan Crnjac na Twitteru je objavio da je poslao upit Uredu Predsjednika RH o cijeloj ovoj situaciji. Milanovićev glasonogovrnik kratko je odgovorio: Laž, laži ne komentiramo.

Inače, u BiH traje predizborna kampanja za izbore koji se trebaju održati 2. listopada ove godine. Čini se kako su i srebreničke žrtve postale dio kampanje, a u istu ih je uvukao, ni više ni manje, nego direktor Memorijalnog centra Emir Suljagić.


SOURCEBild.ba
Previous articleObjavljene informacije koje govore o tome da je službena Moskva financirala Milorada Dodika i jednu stranku u Crnoj Gori
Next articlePrijatelju stari, gdje si: Mladoženjin “pajdo” nije mogao u svatove, stigla adekvatna zamjena
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fakAlija IZMETLafobeg

Hakija Meholjic je heroj srebrenice, a alija-govnalija je minder-ratni zlocinac srebrenice! Hakija Meholjic: Evo Zašto je Alija Prodao Srebrenicu! – Covjek Iznio Istinu o Alijinoj Krivici
https://www.youtube.com/results?search_query=alija+izdaja+srebrenice
UGIP = Udruženi Genocidni Islamisticki Poduhvat!
dajte nam muzej i ulice poštenih ljudi, HOCEMO MUZEJ I TRG HAKIJE MEHOLJICA!! islamisticki teroristi sa prostora džihada, manite se velicanja osudenog islamskog fundamentaliste i mladog muslimana, a samo zato jer je krepao, u hagu neosudenog ratnog zlocinca fekalije izmetbegovica koji je bio glavni inspirator dogadaja u srebrenici!