Nadamo se da ne igra kladionicu kad ovako procjenjuje: Bivši šef američke vojske očekuje da će Ukrajina nokautirati Rusiju

“Ovo je boks meč teške kategorije. U dva mjeseca borbe još nije bilo nokauta. Doći će s iscrpljivanjem ruskih snaga”, rekao je.

Bivši zapovjednik američkih kopnenih snaga u Europi opisao je bitke na istoku i jugoistoku Ukrajine kao “boks meč teške kategorije” u kojem “još nije bilo nokauta”.

Sjeverodonjeck, Popasna, Dibrivne (blizu Izjuma), Rubižne i Zaporožje, “svi su vidjeli ovu akciju udarac-protuudarac”, napisao je umirovljeni general-pukovnik Mark Hertling na Twitteru, prenosi Al Jazeera.

“Ovo je boks meč teške kategorije. U dva mjeseca borbe još nije bilo nokauta. Doći će s iscrpljivanjem ruskih snaga”, rekao je.

Uistinu bi bilo odlično da se dogodi ovo što je Hertling najavio, ali takav ishod, za sada, nije realan. Nadamo se da se ovaj bivši vojnik ne oslanja u svojim procjenama na igranje kladionice.

SOURCEBild.ba
Previous articleStrahovit i razoran potres od 6.1 po Richteru ubio najmanje 280 ljudi i ozlijedio njih više od 600 u Afganistanu
Next articleŽivite u BiH i želite otići u penziju, makar minimalnu, ali niste nikada radili? Evo kako možete do mirovine i koliko novca vam treba
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments