Nakon katastrofalnog rezultata na izborima Radončić u stranci provodi veliku čistku i bira novo rukovodstvo za sve razine vlasti

Također, predsjednik SBB-a, članom 56. Statuta će u roku od 30 dana ovlastiti osobu koja će sa punim kompetencijama preuzeti samostalno upravljanje strankom

Foto: Fena

U skladu sa odlukom Trećeg kongresa Saveza za bolju budućnost (SBB) – da stranačkim rukovodstvima na svim razinama, neovisno od ostvarenog izbornog rezultata, mandat traje do 2. listopada 2022.godine, predsjednik SBB-a je u skladu sa Statutom stranke, na osnovu člana 56. donio Odluku o raspuštanju organa stranke na svim razinama.

Istovremeno, predsjednik SBB-a će odrediti tim sa zadatkom da izvrši detaljnu analizu lošeg izbornog rezultata, priopćeno je iz ove stranke.

Također, predsjednik SBB-a, članom 56. Statuta će u roku od 30 dana ovlastiti osobu koja će sa punim kompetencijama preuzeti samostalno upravljanje strankom i pripremiti izvanredni kongres na kojem će biti izabrano novo rukovodstvo stranke, navodi se u priopćenju.

SOURCEFena
Previous articleBrad Pitt se oglasio nakon što ga je Angelina optužila da je tukao i davio djecu
Next articleHrvatske stranke osvojile oko 9 tisuća glasova više od bošnjačkih u Hercegovačkoneretvanskoj županiji
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments