Nakon što je Ljubuški pred Božić darovao svoje umirovljenike, sada još jedan grad u BiH daje 100 KM pomoći toj društvenoj skupini

Zoran Uletilović, predsjednik Udruženja umirovljenika Banja Luke je kazao da su danas konačno stavili točku na ovu priču.

Ilustracija: Arhiva

Predstavnici Gradske uprave Banja Luka i umirovljenici postigli su dogovor te će 6. veljače na račun svih umirovljenika na području grada leći obećanih 100 KM.

“Trebalo nam je mnogo vremena da se tehnički i pravno usuglasimo”, kazao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković. Kako dodaje 11.000 umirovljenika nema račune te će njima 100 KM biti uručeno na drugi način, odnosno putem pošte, prenose Nezavisne. Kako dodaje, ovaj način isplate su sami umirovljenici željeli, a ne, ranije spomenut način pomoći putem odbijanja s računa “Elektroprivrede”.

Zoran Uletilović, predsjednik Udruženja umirovljenika Banja Luke je kazao da su danas konačno stavili točku na ovu priču. “Ovo će umirovljenicima mnogo značiti jer ima mnogo umirovljenika koji primaju najnižu zakonsku mirovinu”, kazao je Uletilović. Ovu podršku dobit će 41.407 umirovljenika iz Banja Luke.

SOURCEBild.ba
Previous articleZdravko Mamić postaje ljubuški zet? “Već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu srodnu dušu te da bi se uskoro trebali vjenčati”
Next articleKompletna lista 14 veleposlanika koje predlaže Bećirović, na listi je i bivši zet ministrice vanjskih poslova Bisere Turković
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments