Nastavlja se okršaj. Konaković: Svaki student DIF-a bolje zbraja od tebe, Novaliću. I to dok radi kolut naprijed

Navodi i da svaki student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja ima nešto što Novalić nema – karakter.

Ilustracija

Nastavlja se okršaj Elmedina Konakovića i premijera FBiH Fadila Novalića. Naime, Konaković je jučer sjednice Doma naroda FBiH, na kojoj se usvajao proračun, žestoko kritizirao i proračun i Novalića.

Nakon što je Konaković izašao iz sale, Novalić je govorio i Konakoviću, govoreći kako je on matematičar, a Konaković DIF-ovac.

“Tvrdim da svaki student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, redovan i izvanredan, bolje sabira od tebe Fadile Novaliću. Većina bolje sabira dok radi kolut naprijed, tijekom vježbe, nego ti olovkom”, napisa je Konaković.

Navodi i da svaki student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja ima nešto što Novalić nema – karakter.

“Nijedan ne bi čekao da izađem iz sale da mi se nagovori, kao što si ti uradio, da na tvoje laži ne odgovorim. Tvrdim da svaki student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja bolje govori bosanski jezik od tebe. Matematika i bosanski nisu tvoj najveći problem, veći je problem je što petljaš, izmišljaš, foliraš. Najveći je problem što se ugrađuješ, privatne firme državi prodaješ, sa državom firme tvoje porodice prave poslove, a ti redovno na suđenju pojavljuješ jer si sa grupom kupio respiratore mnogo skuplje od cijene, respiratore koji ubijaju ljude. I nema kampanje plaćene novcem građana koje te od svega ovoga može oprati. Nema te PR agencije koja sve to može ispeglati. Nema tog plaćenog medija koji može sakriti istinu”, naveo ja Konaković


SOURCEBild.ba
Previous articleŠto se događalo u Domu naroda? Novalić nudio mito za usvajanje proračuna?
Next articleVIDEO | Ivan Vukoja: Izgradnja Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru je legalna
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments