Ne, ne šalimo se: HDZ-ovac nokautiran na lokalnoj fešti nakon što je tuđu ženu uhvatio za guzicu

Telegram je o tom događaju zatražio informacije iz Agencije za plaćanja, no nakon našeg upita osobno se javio ravnatelj Vujić

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić sudjelovao je u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna.

Kako Telegramu tvrde dva neovisna izvora, Vujić je u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna u večernjim satima.

Vujić je, kako nam je rečeno, od udarca počeo krvariti pa je potražio liječničku pomoć u virovitičkoj Hitnoj pomoći, ali je liječnicima rekao da je ozljeda nastala od pada. Kako smo neslužbeno saznali, liječnik koji je pružio pomoć Vujiću o tome je poslao obavijest policiji.

Telegram je o tom događaju zatražio informacije iz Agencije za plaćanja, no nakon našeg upita osobno se javio ravnatelj Vujić. Potvrdio je da se incident dogodio u petak predvečer, pored jednog od šatora u kojima se održavala izložba. Kaže kako ne zna tko ga je i zašto udario, ali da se našao na podu i da je imao krvarenje iz nosa. Veli, prilikom pada u nešto je udario, te kad je došao k sebi, zvao je Hitnu pomoć. Ondje su mu sanirali ozljedu, a nakon toga prijatelj ga je kolima odvezao u Slatinu gdje živi.

“Dogodilo se to izvan mog radnog vremena i izvan prostora Viroexpo”, rekao je Vujić za Telegram. Nisam vozio pijan i ne smatram to nekim osobitim događajem i ponavljam, uopće ne znam kako sam se našao u toj situaciji niti tko me i zašto udario.


SOURCEBild.ba
Previous articleNa navodnom građanskom prosvjedu pred OHR-om dominiraju članovi jedne stranke. Pogodite koje (nije SDA))
Next articleGrdović najavio: Idućih 27 dana pijem samo vodu, još toliko mi nedostaje da vratim…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments