Ne smetaju mu samo Hrvati u BiH: Bošnjački radikal ima problem i sa Srbima u Hrvatskoj i to je sada pokazao

Uz Anu Brnabić, premijerku Srbije, gotovo cijelu vladu Srbije te vlast i opoziciju iz RS-a, tamo je bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac

Dan Republike Srpske danas se obilježava u Banjaluci, a osim dužnosnika iz Republike Srpske i Srbije, jučer je na svečanoj manifestaciji bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac.

Uz Anu Brnabić, premijerku Srbije, gotovo cijelu vladu Srbije te vlast i opoziciju iz RS-a, tamo je bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac.

To je jako zasmetalo Reufu Bajroviću, bošnjačkom intelektualcu i lobistu koji ima ekstremno radikalne stavove koji bi, da budu primijenjeni, srušili državu BiH tako što bi prvo devastirali Ustav a potom ukinuli konstitutivnost, a znamo da bez konstitutivnosti nema niti države.

Bajrovići su to vrlo česti stavovi, a propagira ih putem sarajevocentričnih medija i društvenim mrežama rigajući mržnju prema Hrvatima u BiH, a nerijetko i Srbima.

Ovoga puta je otišao korak dalje pa napao i srpsku manjinu u Hrvatskoj i Milorada Pupovca.


“Pupovac je duh RSK koji se smuca po Vladi HR i radi na tome da se Karađorđevo makar reducira primjeni. Ogavni apologeta genocidaša koji se dobro ušuškao.

Novosti drže na apanaži dio bivše gradjanske javnosti i niko od njih da pisne na Pupovčevu podršku genocidašenju”, napisao je Bajrović pozivajući se na činjenicu da je i Milorad Pupovac bio jedan od gostiju tijekom slavlja Dana Republike Srpske, jedne od sastavnica države BiH.

VIAI. Crnjac
SOURCEBild.ba
Previous articleŠiroki Brijeg kao izvozno središte, nova cesta donosi preporod
Next articleLjubavni savjeti u prošlosti: Daj mu malo, rijetko i nevoljko
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments