Novinar napisao da je Mektić naručio kokain, političar mu opsovao “sve u rodu i porodu” i još štošta

Mektića je optužio da je izravno naručivao nekoliko kilograma kokaina. Vasković tvrdi da se protiv Mektića vodi intenzivna istraga.

Dragan Mektić
Foto: Arhiva

Aplikacija Sky, koja je služila kao glavni kanal komunikacije u kriminalnim krugovima, “otpakirana” je i u posjedu policijskih agencija. Sada se na osnovu te aplikacije provode mnoge istrage i akcije uhićenja, najviše one povezane s trgovinom droge.

Pristup informacijama koje se nalaze u kanalima komunikacije u toj aplikaciji, tvrdi, ima i novinar i bloger Slobodan Vasković, koji već mjesecima piše o brojnim osobama umiješanim u, kako tvrdi, kriminalne poslove, čak i onim iz političkog života, prije svega Republike Srpske.

Osim političara navodi da su s brojnim kriminalcima surađivali i neki policijski službenici.

Tako je Vasković jučer objavio tekst u kojem je optužio i bivšeg državnog ministra sigurnosti i aktualnog državnog parlamentarca Dragana Mektića da je sudjelovao u trgovini droge.

Mektića je optužio da je izravno naručivao nekoliko kilograma kokaina. Vasković tvrdi da se protiv Mektića vodi intenzivna istraga.


Na takve navode burno je reagirao ovaj državni zastupnik koji je na svom Twitter profilu ispisao seriju psovki na račun Vaskovića. Mektić je u pauzama psovki pisao da Vasković dobiva lažne informacije te ga pozvao na sud.

image
Screenshot

Osim Mektića, Vasković je iznio i optužbe da je predsjednik DNS-a Nenad Nešić izravno povezan s kriminalnim krugovima i trgovinom droge. Nešić je na svom Facebook profilu sve negirao.

Također, Vasković tvrdi da je i vrh Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) umiješan u brojne sumnjive poslove i o tome je pisao u nekoliko navrata. O tome se jučer oglasila i OSA koja tvrdi da se protiv institucija BiH na taj način vodi hibridni rat te da je ta agencija na raspolaganju istražiteljima.

SOURCEBild.ba
Previous articleMladić razbio ćiriličnu ploču u Omišu: “Držite to na drugoj strani Drine”
Next articleMišetić stigao u naše krajeve: “Razgovaramo o suspenziji Daytonskog sporazuma ako se Hrvatima uskrati status konstitutivnog naroda”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments