Odrekla se plaće od 3 600 KM, a sada je i napustila Našu stranku: Nedosljednost stalno pristuna, populizam – zabrinjavajući

Ira Adilagić, zamjenica predsjedatelja Općinskog vijeća Centar Sarajevo, oglasila se na svom Facebook profilu i otkrila da je nedavno, nakon 10 godina rada, napustila Našu stranku.

Ira Adilagić, zamjenica predsjedatelja Općinskog vijeća Centar Sarajevo, oglasila se na svom Facebook profilu i otkrila da je nedavno, nakon 10 godina rada, napustila Našu stranku. Podsjetimo, Ira Adilagić se zajedno sa Benjaminom Isovićem, nakon što su izabrani u Općinsko vijeće Centar, odrekla mjesečne plaće u iznosu od 3600 KM.

“Našu stranku i trenutnu politiku Naše stranke sam napustila nedavno nakon skoro 10 godina rada i posvećenosti. Dugo sam aktivno djelovala, pomagala i surađivala na različitim nivoima, a najviše sam radila i dala doprinos kad je bilo potrebno za pitanja koja su u mom resoru djelovanja. Bilo je teško donijeti odluku o isčlanjenu iz političke stranke Naše stranke, ali jednostavno više nisam mogla biti dio kolektiva koji odstupa od svog sustava vrijednosti, politike te stila i načina rada.

Naša stranka više nije ono što je nekad bila. Žao mi je zbog toga. Razočarana sam zbog toga. Istovremeno i zahvalna sam za lijepa i teška vremena, iskustvo i znanje koje sam stekla.

Naša stranka je podnijela inicijativu za razrješenje mene na funkciji zamjenice predsjedavajućeg OV Centar.

“Na sljedećoj sjednici OV Centar treba biti prioritet Proračun za 2022., Izvještaji o realizaciji proračuna za periode od siječnja do lipnja (!) i od srpnja do prosinca i još mnogo toga što je od krucijalne važnosti za rad i funkcionisanje općine kao lokalne zajednice i institucije.


“Nisam sretna kako je prošla prva godina naših mandata, kako je potrošeno vrijeme i energija. Za ovaj period izgovoreno je mnogo riječi ali njima je rečeno i dosta neistina. Nedosljednost je bila stalno prisutna a ponašanje takvo da ga smatram neadekvatnim.
I ono što vam želim već duže vrijeme reći – populizam je postao zabrinjavajući trend modernih političara/ki”, navela je u Facebook objavi.

SOURCERaport.ba
Previous articlePronađeno pet mrtvih osoba, među njima troje djece
Next articlePočinje božićna čarolija u Mostaru, sutra se možete i besplatno klizati
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments