Oho! Ovo će mnoge razveseliti, ali i mnoge rastužiti. Donald Trump će uskoro potvrditi kandidaturu za predsjedničke izbore

Sedamdesetšestogodišnji republikanac smatra da se pitanje njegove kandidature “ne bi ni trebalo postavljati”, objasnio je Miller.

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak će objaviti da je “kandidat za predsjedničke izbore” 2024., potvrdio je u petak njegov bliski savjetnik.

Nekretninski mogul već je ranije nagovijestio da bi se mogao kandidirati, obećavajući za utorak “veliku objavu” iz svog doma na Floridi.

Sadržaj te objave nije baš izazivao puno neizvjesnosti posljednjih dana, ističe France presse.

Bivši predsjednik Trump “u utorak će objaviti da je kandidat za predsjedničke izbore. I bit će to vrlo profesionalna, vrlo uredna objava”, izjavio je njegov savjetnik Jason Miller u “War Room”, podcastu Stevea Bannona, još jednog bliskog prijatelja Donalda Trumpa.

Sedamdesetšestogodišnji republikanac smatra da se pitanje njegove kandidature “ne bi ni trebalo postavljati”, objasnio je Miller.


Donaldu Trumpu bit će to treća kandidatura. No čak i ako njegov utjecaj na Republikansku stranku ostaje neporeciv, ipak je izašao oslabljen iz međuizbora u utorak kada su mnogi njegovi istomišljenici podbacili.

Suprotno tome, guverner Floride Ron DeSantis, nova zvijezda tvrde desnice, trijumfalno je ponovno izabran. Ta je pobjeda učvrstila njegovo mjesto potencijalnog suparnika bivšem predsjedniku za republikansku nominaciju.

SOURCEBild.ba
Previous articleUkrajinska policija se vratila u Herson nakon što se povukla ruska vojska, evo što to znači
Next articleScholz iznio pomalo čudan stav u vezi završetka rata u Ukrajini, pogledajte što je rekao
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments