Otišli u Austriju i za domovinu ne mare: Za izbore se prijavilo 350 od gotovo sto tisuća potencijalnih birača

Od 95.000 državljana BiH u Austriji samo 350 ih se prijavilo za glasovanje na općim izborima u BiH.

Ilustracija: Arhiva

Predsjednik Pokreta Snaga domovine Ahmed Husagić rekao je da se za opće izbore u Bosni i Hercegovini prijavilo samo 350 od mogućih 95.000 građana porijeklom iz BiH koji žive u Austriji.

Kazao je da se želi “zahvaliti” sugrađanima koji žive u Austriji jer ih se poslije toliko molbi i apela za izbore registriralo samo nekoliko stotina od mogućih gotovo sto tisuća.

“Izgleda da vas ne zanima ni domovina, ni trud ljudi koji rade na ovome projektu, a ni ja koji vas molim više od 2 mjeseca da se registrirate kako bi mogli sudjelovati na listopadskim izborima i pomoći ljudima u Bosni i Hercegovini, ali i čitavoj Europi”, rekao je Husagić.

Dodao je da je očigledno da je njegova vjera u mnoge od njih bila pogrešna jer im je 15 minuta vremena previše da izdvoje za ljude u domovini, piše Klix.

“Očigledno da su vremena kada ste pomagali kao za poplave 2014. godine prošlost iako je ovo što se danas događa ljudima u Bosni i Hercegovini puno gore od onih poplava. Ne mogu slušati izgovore o razočaranju jer je to samo izgovor da se nešto ne uradi”, zaključio je Husagić.


SOURCEBild.ba
Previous articlePoništena presuda Kaplanu i ostalima, sve ispočetka
Next articleVozač iz BiH “pržio” se na produženom odmoru u kabini, a onda mu se javila policija. Opalila je po džepu njegovog poslodavca, činio se jako zadovoljan…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments