Ovo je novi gradonačelnik srpske prijestolnice: Posao koji je ranije radio je, blago rečeno, zanimljiv

Dodao je kako je član SNS-a i da namjerava provoditi politiku te stranke, ali da mu je važno čuti sve i razgovarati sa svima.

Foto: Fena

Zastupnici Skupštine grada Beograda izabrali su u ponedjeljak Aleksandra Šapića za novog gradonačelnika Beograda.

Kako su u ranijoj raspravi najavili, zastupnici oporbe nisu podržali Šapića jer smatraju da nije pokazao da će dobro obavljati taj posao.

Novoizabrani gradonačelnik Beograda poručio je nakon izbora na tu dužnost, kako će se jednako boriti za interese svih Beograđana i da će njegova obveza biti da bude pravedan gradonačelnik svima bez obzira na političku, nacionalu ili neku drugu pripadnost, prenose srbijanski mediji.

– Beograd jeste i mora biti otvoren – kazao je Šapić, dodajući da namjerava poticati različitosti i da od njega učini mjesto u kojem će se svatko osjećati kao kod kuće.

Dodao je kako je član SNS-a i da namjerava provoditi politiku te stranke, ali da mu je važno čuti sve i razgovarati sa svima.


Šapić se ranije bavio vaterpolom i to od 1984., a za reprezentaciju SR Jugoslavije, državne zajednice Srbije i Crne Gore, te potom Srbije, nastupao je od 1995. do 2008. godine.

Sudjelovao je četiri puta na Olimpijskim igrama i osvojio jednu srebrnu i dvije brončane medalje, a s reprezentacijom je na 22 europska i svjetska natjecanja osvojio ukupno 20 medalja. Osnivač je humanitarne zaklade “Budi human”, koja SMS porukama prikuplja novac za liječenje djece i odraslih.

SOURCEBild.ba
Previous articleMlađa sestra poznatog hrvatskog nogometaša udala se za hercegovačkog poduzetnika pa otkrila neke detalje sa svadbe
Next articleOvo hercegovačko selo borit će se za laskavu titulu koja se svake godine daje malim mjestima koja imaju turistički značaj
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments