Ovo je Širokobriježanin koji je pokušao opljačkati policajca iz Ljubuškog

Tom prilikom kod istog su pronađeni i izuzeti određeni predmeti koji potječu iz počinjenog kaznenog djela Teške krađe od dana 14.10.2022. godine u mjestu Grljevići u Ljubuškom.

33-godišnji Širokobriježanin Mladen Zelenika za kojeg se sumnja da je opljačkao kuću ljubuškog policajca uhićen je.

Policija se o svemu oglasila priopćenjem.

“Operativnim radom policijski službenici OKP-a PU Ljubuški u suradnji s policijskim službenicima OKP-a PU Široki Brijeg su došli do pouzdanih saznanja da bi se u vezu kao počinitelj kaznenog djela teške krađe počinjenog u ranijem razdoblju na području Ljubuškog, mogla dovesti osoba M. Z. (33) iz Širokog Brijega. Dana 24.11.2022. godine oko 13.00 sati u mjestu Dobrič, Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg su zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke VW Touran, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao imenovani M.Z. iz Širokog Brijega”, priopćila je policija ZHŽ.

Tom prilikom kod istog su pronađeni i izuzeti određeni predmeti koji potječu iz počinjenog kaznenog djela Teške krađe od dana 14.10.2022. godine u mjestu Grljevići u Ljubuškom.

Zbog postojanja osnova sumnje da je M. Z. počinio kazneno djelo teška krađa isti je lišen slobode, te je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je od strane policijskih službenika OKP-a PU Ljubuški ispitan u svojstvu osumnjičenika na okolnosti navedenog kaznenog djela.


Po kompletiranju predmeta protiv M.Z. bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu. Prema našim saznanjima spomenuti je višestruki povratnik u kaznenim djelima dilje Federacije.

SOURCEBild.ba
Previous articleFina ekipa: Zovko u EU parlamentu organizirala konferenciju kao doprinos raspravi o položaju Hrvata u BiH
Next articleZa Širokobriježaninom Ivanom Kožulom raspisana tjeralica
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments