Pa može li degutantnije: Sarajevski novinar piše o Milanovićevom penisu

Njemu je, naime, zasmetala izjava Zorana Milanovića o Miloradu Dodiku i Republici Srpskoj

Kada mislite da ste sve vidjeli, uvijek se nađe netko da vas iznenadi i da ipak uvidite kako nikada ne možete reći da ste sve vidjeli. 

Ovoga puta to je uradio sarajevski novinar Almedin Šišić.

Njemu je, naime, zasmetala izjava Zorana Milanovića o Miloradu Dodiku i Republici Srpskoj te o međupolitičkim odnosima Hrvata i Srba u BiH, ali i općenito.

“Dodik je bio ljubimac Zapada i sad je legitiman predstavnik srpskog naroda. Republika Srpska je proglašena 1992., ali je ratificirana pariško-dejtonskim sporazumom. Tuđman ga je potpisao, nema natrag”, izjavio je Milanović.
Ne vidim da srpska politika u BiH radi štetu Hrvatima, dodao je.

“Bez Srba u BiH mi ovaj problem nećemo riješiti. Meni je stalo, ali nekima očito nije dovoljno”, poručio je Milanović te dodao da je Dodik trenutno partner Hrvatskoj u BiH.


Šišiću se ovo nije svidjelo pa je na Twitteru određivao Milanoviću medicinske dijagnoze. Napisao je da ima problema s erektilnom disfunkcijom i opsesivno-kompluzivnim poremećajem.

Ako postoje dokazi za Šišićeve tvrdnje onda je neetično otkrivati tuđe zdravstveno stanje, a ako ne postoje onda je, blago rečeno, potpuno radikalno iznositi nešto ovako.

VIAI. Crnjac
SOURCEBild.ba
Previous articleI u WHO-u smatraju da bi pandemija mogla završiti ove godine
Next articlePogledajte emotivni oproštaj Mirka Alilovića od sina: Otišao je na Euro spašavati Hrvatsku
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gospa je kurva a isus kopile

Ivan Crnjac mali uzp cigan 🤣💩🦍🦍