Poznati glumac tvrdi da ga je sigurnosna služba susjedne zemlje (Hrvatske) skinula s mjesta direktora sarajevskog teatra…

Hadžihafizbegović je naveo da su narušili pravni sustav Bosne i Hercegovine s elementima kaznenog djela.

Foto: Avaz

Emir Hadžihafizbegović je na svojoj Facebook stranici naveo kako smatra da su ga s mjesta pozicije direktora smijenile sigurnosne službe susjedne zemlje.

Prvo je objavio fotografiju na kojoj piše “Stalno mi nešto uzimaju, a ja nemam osjećaj da išta gubim. Uzimaju ljudi, daje Bog.”

Zatim je u komentaru dodao da ova fotografija i poruka na njoj sadrži sve što je potrebno reći za njegovu, kako on tvrdi, nezakonitu smjenu. Smatra da je Kamerni teatar 55 veći i važniji od njega, vlade, ministra kulture i sporta KS Samira Avdića, predsjedatelja skupštine i zastupnika.

“Čestitam novom v.d. direktoru, mom kolegu Muhamedu Hadžoviću. Mlad, pametan, sjajan umjetnik. Duboko vjerujem da će do natječaja direktora uspješno voditi teatar u kome i igra. Napravio je fenomenalne glumačke kreacije. Toliko o mom teatru. Što se Vlade Kantona Sarajevo tiče, o tome sljedeći tjedan”, napisao je.

Hadžihafizbegović je naveo da su narušili pravni sustav Bosne i Hercegovine s elementima kaznenog djela.


image

“To, dragi građani Sarajeva, i ne čudi jer većinu te vlade kontroliraju sigurnosne službe jedne susjedne zemlje. Te službe su mene skinule, a ne vlada KS. Morali su požuriti jer trajat će još samo 23 dana. Mašem vam sa službenog puta iz Zagreba koji su čekali da me lakše ‘odstrijele’. Poručujem im da još jednom pročitaju stih sa slike, a o svemu sljedećeg tjedna. Evo me u društvu s Ćirom Blaževićem koji vas sve neizmjerno voli i pozdravlja”, zaključio je.

Podsjećamo, Hadžihafizbegović je smijenjen jer je član predsjedništva Stranke Demokratske Akcije (SDA). Jedan od uvjeta natječaja za poziciju direktora teatra bio je taj da osoba nije na funkciji u političkoj stranci u smislu člana 5. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije BiH.

SOURCEBild.ba
Previous articleObilježena 29. godišnjica zločina nad Hrvatima Grabovice
Next articleUbadao ljude nožem i vikao “Allahu akbar”, policija ga likvidirala
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ketman poturice

ćiro gnjida travnička uvijek bio i ostao! CRKNI VIŠE SMRADE ŠUFLJAVI!! šta čekaš đubre primitivno? ovom balijećem smradu zagrebački imbecili su DAVNO MORALI ODUZETI HR DRŽAVLJANSTVO kojeg tako LOJAV nije dostojan.