Putin će uskoro pod nož zbog teške bolesti? Navodno će predati vlast šefu špijuna i glavnom arhitektu invazije na Ukrajinu

U međuvremenu, postoji strah da će Putin uskoro objaviti svjetski rat u punom razmjeru u znak “osvete” nakon što je Ukrajina nastavila kočiti napredovanje ruskih trupa.

Ruskog predsjednika Vladimira Putina očekuje operacija raka i predat će vlast svom šefu špijuna u sjeni, tvrdi insajder iz Kremlja. Putinovo zdravlje već duže vremena je izvor nagađanja usred izvještaja da se bori s rakom abdomena i Parkinsonovom bolešću, piše The Sun.

No, sada je objavljeno da bi ruski lider, 69, mogao otići pod nož, pri čemu bi vlast preuzeo tvrdolinijaš Nikolaj Patrušev (70), koji je ključni arhitekt ratne strategije i čovjek koji je uvjerio Putina da je Kijev preplavljen neo-nacistima.

U međuvremenu, postoji strah da će Putin uskoro objaviti svjetski rat u punom razmjeru u znak “osvete” nakon što je Ukrajina nastavila kočiti napredovanje ruskih trupa.

“Druga dijagnoza je puno, puno opasnija od prve dijagnoze, jer Parkinsonova bolest ne ugrožava fizičko stanje, već samo ograničava pojavljivanje u javnosti. Ali postoji smrtonosna dijagnoza”, dodao je, pa istaknuo: “Na temelju ovih informacija ljudi će moći donijeti zaključak o njegovu životnom horizontu, za koji ne treba čak ni specijalističko medicinsko obrazovanje.”

Promatrači koji su proučavali snimke primijetili su da su mu noge bile u stalnom pokretu i izgledalo je kao da ga boli dok je držao naslon za ruke stolice. Također se vidi da mu se prsti trzaju dok je držao olovku i hvatao šalicu za koju se priča da sadrži koktel protiv bolova


Kremlj je čvrsto demantirao nakon što je The Sun objavio vijest o Solovejevim tvrdnjama da Putin ima Parkinsonovu bolest. Glasnogovornik Dmitrij Peskov insistirao je da nema planova za odustajanje, dodajući: “Izvrsnog je zdravlja.”

SOURCEBild.ba
Previous articleŠirokobriješka zvijezda prošla dalje. Ceca: ‘Ti toliko dobro izgledaš da me baš briga šta pjevaš, muški mozgovi razmišljaju kao ja’
Next articleDres Širokog na humanitarnoj aukciji Nogometnih ikona
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments