Radončić tvrdi da će izbori biti pokradeni, komentirao i Čamparu

Radončić
Radončić

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić poručio je zastupnici ove stranke neće dizati ruke za smjenu Vlade KS, ali je pojasnio da će i nadolazeći lokalni izbori biti “pokradeni”, te da SBB ima način na koji će se odnositi prema tome .

“Nije korektno da rušimo zajedničkog premijera. Imat će većinu, ali pitanje je hoće li neki zastupnik napustiti tu koaliciju. Mi smo napustili koaliciju jer je netko dao 600.000 KM, neko htio nabavljati helikoptere. SBB nije zainteresiran ulaziti u novu vladu. Ja sam rekao, neka ova Vlada radi u punom kapacitetu dok je ne oborite, nećemo krasti pečate”, izjavio je Radončić za televiziju “N1”.

Radončić je rekao da razgovara sa SDP-om, o strateškim stvarima, a istaknuo je da rade na tome da “ova zemlja nakon 30 godina jedne vlasti dobije kičmu gdje ćemo okupiti sve”.

Spomenuo je da je dva puta bio u koaliciji sa SDA, a da je na državnu razinu SDA sa SBB-om ušao na molbu da se pomogne državi.

Izjavio je i to “da će se i na lokalnim izborima sogoditi brutalne krađe”. Rekao je i to da je odlazak Aljoše Čampare iz SDA najteži udarac toj stranci.

“On nije običan dužnosnik, nego ozbiljan svjedok. On je rekao da ne želi biti mač u nečijim rukama. On je precizno rekao, ‘mi kao Čampare i Zvizdić, jer su rođaci, ne stojimo iza procesa protiv Radončića, nego Izetbegović. Meni to pomaže da se bolje politički orijentiram. Otkrio je nemoralne metode u SDA”, naveo je Radončić.

Što se tiče lokalnih izbora 2020. godine – kazao je kako se neće uključivati u kampanju.

“To je naš odnos prema krađi koja slijedi. 1.700 naših članova je na listi. Imamo desetak kandidata za načelnike, tu sam optimist. Sve je to traumatično ako znate da izbori nisu početi”, poručio je Radončić za “N1”.

Bild.baKomentari

Next Post

SKB Mostar još jedan kat pretvara u covid bolnicu zbog povećanja oboljelih

Uto lis 27 , 2020
SKB Mostar odlučila je čitav jedan kat ovoga centra pretvoriti u Covid bolnicu s obzirom da je Infektivni odjel već popunjen zbog rasta broja zaraženih. – Počelo je pražnjenje petog kata SKB-a Mostar s 80 kreveta. Mi sad imamo više od 60 hospitaliziranih – rekao je u utorak ravnatelj SKB-a […]
SKB Mostar