Sastali se Krišto i Čović sa Plenkovićem i Koordinacijom HDZ-a iz inozemstva. Tema – izbori i legitimnost

Istaknuto je kako je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti poseban dan hrvatskog ponosa i zajedništva Hrvata u domovini i izvan nje.

HDZ BiH, HDZ RH, Koordinacija iz inozemstva
Foto: HDZ BiH

U Šibeniku je održan sastanak kandidatkinje za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjane Krišto, predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića s predsjednicima i članovima Koordinacija HDZ-a iz inozemstva.

Sastanak je bio uvod u današnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti kojim se obilježava operacija “Oluja” koja je bila konačna pobjeda u Domovinskom ratu.

Istaknuto je kako je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti poseban dan hrvatskog ponosa i zajedništva Hrvata u domovini i izvan nje.

Hrvati iz Bosne i Hercegovine i danas vode političke borbe za svoju opstojnost kao konstitutivnog naroda. Opći izbori u listopadu imaju poseban značaj što je bila jedna od posebnih tema današnjeg susreta s političkim vrhom predvođenog predsjednikom Plenkovićem.

Uz potporu Koordinacije HDZ-a želi se napraviti okvir koji će u konačnici pridonijeti što boljem uspjehu HDZ-a BiH i HNS-a i legitimnost hrvatske biračke volje.


SOURCEbild.ba
Previous articleZrinjski savladao kazahstanski Tobol, revanš je za sedam dana
Next articleUdario ih grom tijekom oluje, zadobili teške opekline
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments