Sin Branimira Glavaša novi je odvjetnik Zdravka Mamića

Zdravko Mamić, kao i njegov brat Zoran, neće biti prisutan na sudu u Hrvatskoj jer je u bijegu u BiH, a ta država ga je odbila izručiti.

Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša, novi je odvjetnik Zdravka Mamića, piše Danas. Ta je odluka donesena prije 16. siječnja, kada se suđenje za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz zagrebačkog Dinama vraća na početak.

Zdravko Mamić, kao i njegov brat Zoran, neće biti prisutan na sudu u Hrvatskoj jer je u bijegu u BiH, a ta država ga je odbila izručiti.

“Slučaj sam preuzeo po zahtjevu i molbi gospodina Zdravka Mamića koji mi je ponudio da uđem u obranu. Njega u ovom trenutku u tom postupku brani branitelj koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti.

On bi, s obzirom na to da je Mamić izabrao mene kao svog branitelja, trebao biti razriješen te dužnosti, a ja bih kao izabrani branitelj s pripremom obrane trebao i voditi obranu u tom postupku”, rekao je Filip Glavaš za Danas.

Upitan hoće li biti spreman do 16. siječnja, kada suđenje opet počinje, Glavaš je odgovorio: “Mogu vam potvrditi da sam danas, 10. siječnja, predao punomoć u sudski spis i da sam zatražio odgodu rasprave zbog toga što mi je potrebno neko vrijeme, najprije da pročitam i proučim spis, a onda da pripremim obranu.


Rok od šest dana zasigurno nije dovoljan za spis od nekoliko desetaka tisuća stranica i nadam se da će mi sud udovoljiti i da će odgoditi do sada zakazane rasprave i da će nakon nekog primjerenog roka ponovno zakazati rasprave nakon što se detaljno upoznam sa samim spisom.”

Novi Mamićev odvjetnik kaže da je s novim klijentom pričao općenito o predmetu. “Detaljnije ćemo razgovarati kada se podrobnije upoznam sa samim spisom pa ćemo ići korak po korak”, rekao je Glavaš za Danas.

SOURCEBild.ba
Previous articleMafija, masoni, tajne službe, zavjera Vatikana, sve je u igri: otvara se slučaj nestanka djevojčice (15) koja je posljednji put viđena 1983.
Next articleNikšić poručio Komšiću: “Ti si mi već javno presudio kao izdajniku, vjerovatno za potrebe pravdanja politike svađe i podjela, to vjeruj mi nije moja sramota, neka vrijeme pokaže”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments