Sjećate se kako je Macan izvrijeđao Krišto i izjurio iz “Otvorenog”? Slučaj je dobio sudski epilog…

Verbalni “udarac” u vidu rečenice “S ovom spodobom ne želim sjediti u studiju”, a koji je komunikacijski stručnjak Krešimir Macan zadao saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto tijekom gostovanja u HRT-ovoj emisiji “Otvoreno” lanjskog srpnja, stajao je do sada Macana dvije nepravomoćne sudske odluke na Općinskom sudu u Novom Zagrebu.

Nakon što mu je ljetos u parničnom postupku sudac naložio plaćanje 8000 kuna odštete Vidović-Krišto iako je od Macana tražila 50.000 kuna, nedavno se i na kaznenom odjelu komunikacijski stručnjak suočio s još jednim “lupanjem po džepu”. Krišto ga je naime, kazneno odlučila progoniti za uvredu pa je sutkinja na kraju dokaznog postupka Macana proglasila krivim kaznivši ga s 50 dnevnih dohodaka što je, prema procjeni suda, 11.650 kuna koje će, u slučaju pravomoćnosti, morati uplatiti u državni proračun.

Prema presudi Macan će morati, ako pravomoćno izgubi spor, objaviti i presliku presude na televiziji u roku od 15 dana od pravomoćnosti, a naloženo mu je i plaćanje 500 kuna sudskih troškova dok će mu naknadno biti ispostavljen i račun za opunomoćenika saborske zastupnice.


Bild.ba

Previous articleOglasio se NATO, ovo se neće svidjeti Vučiću
Next articleArapi investiraju ogromne pare u Varešu, kupili su 55 hektara zemlje
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments