Škoro ide u bageriste, upisao je tečaj

"Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90 koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu", kaže. Nedavno je, dodaje, kupio rabljeni bager. 

Foto: Pixsell

Miroslav Škoro, saborski zastupnik i bivši predsjednik Domovinskog pokreta, upisao je tečaj za bagerista, javlja Telegram. Škoro je potvrdio da je tečaj upisao u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti (ZIRS) u Zagrebu te odslušao trodnevnu teoretsku nastavu, a još ga čeka praksa.

“Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90 koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu”, kaže. Nedavno je, dodaje, kupio rabljeni bager.

“Taj bager vrlo je moćan i nije jednostavno njime rukovati pa valja svladati tu vještinu. Uređujem prilično veliko imanje na kojem će itekako biti posla za bagerista. Trebat će iskopati i prebaciti nekoliko tisuća kubika zemlje, ogroman je to posao, a radni sat bagerista plaća se od 300 do 400 kuna”, kaže.

Škoro navodno podiže imanje u Donjoj Drenovi kraj Svetog Ivana Zeline. Na službenim stranicama Zavoda za istraživanje i razvoj sigurnosti, gdje je Škoro upisao tečaj, stoji kako je cijena 120-satnog programa 900 kuna.

SOURCEBild.ba
Previous articleIzetbegović bi Jelku za državnu premijerku: “Dosta dobro radi”
Next articleVrsaljko: Ispunio sam puno više od dječačkih snova. Hvala Hrvatskoj, navijačima, suigračima…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments