Slaven Zeljko, nositelj liste HNS-a za Skupštinu HNŽ-a: “Odlučnost i opredijeljenost za stvaranje promjena za budućnost – naš je program!”

Slaven Zeljko i lista koju predvodi jamac su snažnog napretka Hercegovačko – neretvanske županije i svih njezinih žitelja.

Slaven Zeljko
Slaven Zeljko

Lista Hrvatskog narodnog sabora za Skupštinu Hercegovačko – neretvanske županije puna je kvalitetnih, kompetentnih i odlučnih ljudi a predvodi ju mladi magistar Međunarodnih odnosa i diplomacije Slaven Zeljko.

Kao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar bio je nositelj promjene i razvoja Grada Mostara a danas stoji pred svima i gledajući naprijed govori o budućnosti ove županije i njezinim strateškim ciljevima kroz sve gradove i općine, koji se ovdje nalaze.

Slaven Zeljko i lista koju predvodi jamac su snažnog napretka Hercegovačko – neretvanske županije i svih njezinih žitelja.

Odlučnost i opredijeljenost za stvaranje promjena za budućnost njihov je politički program. A opredijeljenost za služenje svom narodu i zajednici jamac je konačnog uspjeha za sve nas. Zajedništvom do pobjede!, priopćeno je iz Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.


VIAKampanjski sadržaj
SOURCEKampanjski sadržaj
Previous articleDavis kup: Tenisači Bosne i Hercegovine svladali Meksiko
Next articleTuga u Hercegovini: Škodom podletjeli pod cisternu, mladić poginuo na mjestu, djevojka podlegla u SKB Mostar
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments