Stanivuković dobio gorku jezikovu juhu od roditelja, iz medija su doznali za aferu zbog koje su mu propale zaruke

Mediji ne prestaju pisati o velikom ljubavnom skandalu u kojemu se našao mladi političar, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

Draško Stanivuković
Draško Stanivuković

Njegova dugogodišnja djevojka ga je nedavno ostavila nakon što je doznala za njegovu aferu sa srbijanskom pjevačicom Tanjom Savić. Šuškanja je rasplamsala voditeljica Jovana Jeremić kada je u jednoj emisiji izjavila: “Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Tko je?”

Prema pisanju srbijanskih medija, obitelj Stanivukovića bila je u šoku kada je saznala iz medija da je Draško u tajnoj vezi s pjevačicom i ne žele prihvatiti tu vezu.

– Tanja i Draško su se vješto skrivali. Počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati. Ona ga je ljetos ostavila jer je saznala za njegovu aferu s pjevačicom. Međutim, njegova obitelj nije znala da se on viđa s Tanjom i da ga je zaručnica zbog nje ostavila. Kada su mediji počeli pisati o tome, oni su s njim porazgovarali i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto dogodilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega, izjavio je za Kurir izvor blizak gradonačelniku, prenosi Blic.

Tanja Savić ima dvoje djece i problematične odnose sa suprugom Dušanom, s kojim više ne živi, ali se još nisu zakonski razveli. To je glavni razlog zbog kojega Draškovi roditelji smatraju da nije pametno da se njihov sin bude u vezi s pjevačicom, smatra izvor.

– Osim toga, on je na ozbiljnoj dužnosti te ne bi bilo dobro da o njemu izlaze članci u tabloidnim rubrikama zbog veze s pjevačicom. Dugo je trajao taj razgovor, otkrio je izvor.


SOURCEBild.ba
Previous articleDoznajemo: Ultrauska stranačka izaslanstva HDZ-a BiH i SNSD-za satak vremena se sastaju u Istočnom Sarajevu
Next articleĆubela: Panika i ludilo među sarajevskim strankama je odraz nemoći; Mikulić: Jedino probošnjačke stranke mogu biti “antibosanske”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments