Strava u Bosni: nasilnici napali hrvatsku obitelj, presjekli im put, lupali po autu, pozivali na tuču

Ponovno su udarali po autu pokušavajući ga razbiti te izazivali na tuču

Sedmorica napadača iz okolnih sela napala je katoličku obitelj iz Blaževaca po povratku kući oko 5 ujutro. U autu je uz dvije odrasle osobe bilo i dvoje maloljetne djece.

Portalu Dnevnik.ba javio se zabrinuti svjedok ovoga događaja u općini Tešanj. Prema informacijama, napadači su im prvo prepriječili put te gađali pivskim bocama. Dva puta su pokušali pobjeći no napadači su ih slijedili, pretekli te im svaki put uspjeli zapriječiti put. Tek iz trećeg pokušaja uspjeli su doći do kuće poznanika, a napadači su došli za njima. Ponovno su udarali po autu pokušavajući ga razbiti te izazivali na tuču.

Napominjemo da ovo nije prvi put da su katolici s ovog područja fizički napadnuti. Događaj se vodi kao krivično djelo, a policija trenutno provodi istragu. Identiteti napadača su poznati no ostat će skriveni dok policija ne potvrdi službene informacije.

Podsjetimo da je u zadnjih nekoliko tjedana, u općini Tešanj zabilježeno nekoliko slučajeva skrnavljenja zastave hrvatskog naroda na lokalnom groblju u Jelahu, kao dio sveopće kampanje pritiska na hrvatski narod u toj općini.

Previous articleNevolja nikad ne dolazi sama: nakon poraza od Dinama, Hajduk ostao bez važnog igrača
Next articleU Hercegovinu uskoro stiže jedna od najvećih jugoslavenskih rock zvijezda: evo gdje će nastupiti Željko Bebek
Pretplati se
Notify of
guest
2 Comments
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KINEZ

ZA SVE JE KRIVA SDA I BAKIR KOJI SPROVODI RADIKALNI ISLAMIZAM.SAMO NASTAVLJA GDJE MU JE BABO ZAVRSIO.

cobramostar

Rezolucija njemačkog parlamenta će u svakom slučaju spriječiti kažnjavanje počinioca i napadača na Hrvatsku obitelj. Danke Deutschland