Uhićen Mustafa Vrabac zbog primanja mita: On je vjerovali ili ne, zaposlenik Tužiteljstva Bosne i Hercegovine

Izvršenim pretresom kuće koju isti koristi na području općine Centar Sarajevo, pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Pripadnici MUP-a Županije Sarajevo uhitili su sinoć zaposlenika Tužiteljstva Bosne i Hercegovine zbog primanja mita.

Kako “Avaz” saznaje, riječ je o Mustafi Vrapcu.

On je uhićen po naredbi Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

– Dana 09.01.2023.godine u 16:40 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo u suradnji s policijskim službenicima Uprave za organizirani i teški kriminal MUP-a RS, pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, postupajući po Naredbi Suda Bosne i Hercegovine lišili su slobode lice M.V., rođen 1985.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zaposlenik Tužiteljstva BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 219. stav 3. KZ BiH (Primanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem).

Izvršenim pretresom kuće koju isti koristi na području općine Centar Sarajevo, pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku. Osumnjičeni je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo. Nakon završene kriminalističke obrade, M.V. će biti predat u nadležnost Tužiteljstva BiH – priopćeno je iz MUP-a ŽS.


Previous articleZoran Krešić: ”Ostali” Bošnjaci opet oteli pozicije manjinama, nijednog Židova ili Roma u tom Klubu zastupnika
Next articleNevjerojatan uspjeh naših liječnika: Mladiću na jednoj operaciji presadili srce i jetru!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments