Užas u Hrvatskoj: mladić zoljom pucao prema nogometnom terenu, uhićen je zbog snimke koja je kolala medijima

Tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Vladimir Romić osudio je nedjeljni događaj i rekao da takav incident nikad nisu imali

Foto: Društvene mreže

U policijskoj postaji Korenica na ispitivanju je mladić iz Smoljanca za kojeg se sumnja da je u nedjelju na nogometnoj utakmici u Korenici iz zolje, jednokratnog protutenkovskog raketnog bacača, ispalio nepoznato eksplozivno sredstvo, koje je eksplodiralo, potvrdila je policija u Gospiću.

Riječ je o 26-godišnjaku iz Smoljanca, kako je Hini potvrdila glasnogovornica Ličko-senjske policijske uprave Maja Brozičević.

Policija je do snimke došla preko medija i utvrdila da je netko zaista iz zolje ispalio eksploziv, ali ne minu već neko pirotehničko sredstvo, no svejedno bi mogao odgovarati za ozbiljno kazneno djelo “dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”.

Snimka incidenta koji se dogodio uoči utakmice na stadionu NK Plitvice, gdje su igrali domaći klub i NK Sokolac iz Brinja, ubrzo se proširila po društvenim mrežama.

Tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Vladimir Romić osudio je nedjeljni događaj i rekao da takav incident nikad nisu imali. “To nema veze s nogometom” kazao je naglasivši da su u županijskoj ligi svi klubovi prijateljski, da “nema nikakve netrpeljivosti i da je ovaj događaj za svaku osudu”.


“Policija će odraditi svoj posao, a mi svoj po disciplinskom pravilniku koji postoji. Ne mogu reći hoće li i kako odgovarati organizator događaja NK Plitvice, jer to nije moj posao, ali postoje razne kazne od neigranja utakmice, novčane kazne i slično”, rekao je Romić.

SOURCEHina
Previous articleDonosimo: Ovo je cijeli državnički govor predsjednika Milanovića u Jajcu, pročitajte s guštom
Next articleHercegovino, ne brini ništa: ovo na fotki je profesor Ivanković i tvrdi da je ovogodišnja kvaliteta grožđa izvrsna!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments