“Vi kao najveća ljubiteljica Milanovića šutite kada on partneruje s Dodikom. Tišina. Gromoglasna tišina. Nula, zero…”

Zastupnica u Hrvatskom saboru Marija Selak Raspudić, članica MOST-a, tijekom današnje sjednice prozvala je premijera Hrvatske Andreja Plenkovića za bliske veze njegovih koalicijskih partnera s Miloradom Dodikom.

Na početku izlaganja podsjetila ga je na njegove izjave da je obećao nazvati šeficu Europske komisije Ursulu von der Leyen da se produži rok Hrvatskoj za korištenje EU sredstava za obnovu, a u čemu, kaže, nije uspio.

Između ostalog, zamjerila mu je što je Milorad Pupovac, njegov koalicijski partner, posjetio Banju Luku tijekom obilježavanja dana entiteta Republika Srpska u organizaciji Milorada Dodika.

Tijekom odgovora Plenković je istaknuo da nikad Milanoviću nije zamjerila suradnju s Dodikom.

“Prvo ću omiljenu tezu Mosta, ne samo vas, nego i vaših kolega, a to je proglašavanje naše većine hrvatsko-srpskom koalicijom. Vi kao najveća ljubiteljica Milanovića šutite kada on partneruje s Dodikom. Tišina. Gromoglasna tišina. Nula, zero, tako već godinu i pol. Kao i svi drugi koji su se očitovali prije desetak dana, šute, ništa”, rekao je.

SOURCEBild.ba
Previous articleNakon masovne potrage curica (9) nađena mrtva u bačvi. Monstrum je uhićen, oglasio se njegov odvjetnik
Next articleObjavljujemo najnoviji prijedlog izmjena Izbornoga zakona koji su Hrvati ponudili. Iz HDZ-a tvrde: Ovo će biti svima prihvatljivo
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments