VIDEO Vučić ostao zbunjen kada je Trump rekao da sele veleposlanstvo u Jeruzalem

Izvor: Večernji.hr

Arhiva

Trump je u jednom trenutku prilikom potpisivanja sporazuma rekao da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jeruzalem. No, prema snimci na Twitteru čini se da je Vučić ostao malo zbunjen.

U Washingtonu je potpisan sporazum o normalizaciji gospodarskih odnosa između Srbije i Kosova. Sporazum su potpisali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti. Potpisivanju u Bijeloj kući svjedočio je i američki predsjednik Donald Trump, piše Večernji.hr.

Trump je u jednom trenutku prilikom potpisivanja sporazuma rekao da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jeruzalem.

No, prema snimci na Twitteru čini se da je Vučić ostao malo zbunjen nakon Trumpovih riječi. U jednom trenutku vidi se da prebire po papirima na stolu te okreće glavu i komentira.

S njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: “Ovo je trenutak kada je predsjednik Vučić informiram da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem”.

Bild.baKomentari

Next Post

Hrvatska liječnička komora osudila Festival slobode

Ned ruj 6 , 2020
Sprječavanje liječnika i medicinske sestre da pruže hitnu pomoć pacijentu duboko je nehuman i nerazuman čin, naglašavaju iz Liječničke komore...