Vijest koja je uzdrmala dvije države: hrvatski premijer uputio izraze sućuti poljskom kolegi povodom nesreće u kojoj je stradalo najmanje 12 osoba

Plenković je na Twitteru objavio da je povodom nesreće razgovarao s poljskim kolegom

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je u subotu s poljskim kolegom Mateuszom Morawieckim povodom prometne nesreće kod Brezničkog Huma u kojoj je poginulo 12 poljskih državljana te u ime hrvatske vlade izrazio sućut obiteljima poginulih.

Dvanaest osoba je poginulo, a više od 40 je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se oko 5:40 ujutro u subotu dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba, kada je s kolnika sletio autobus poljskih nacionalnih registarskih oznaka koji je prevozio putnike na hodočašće u Međugorje.

Plenković je na Twitteru objavio da je povodom nesreće razgovarao s poljskim kolegom. “U ime vlade izrazio sam sućut obiteljima poginulih, izvijestivši da su sve službe angažirane i da se ozlijeđenima pruža pomoć”, napisao je Plenković.

SOURCEHina
Previous articleStrahota u Hrvatskoj: autobus iz Poljske išao u Međugorje, sletio s ceste, 12 ljudi poginulo, mnogi se bore za život
Next articleNe miriše na dobro: vrlo važan čovjek u vojnoj hijerarhiji Tajvana pronađen mrtav u hotelskoj sobi
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments