Michael Schumacher je u vegetativnom stanju i to je njegov maksimum

Michael Schumacher, sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, navodno se više ne nalazi na oporavku u Švicarskoj, već je preseljen u luksuznu vilu na Mallorci.

Vijest je to koju su prenijeli i španjolski i talijanski mediji, navodeći kako 51-godišnji Nijemac sada boravi i oporavlja se u ‘Villi Yasmin’ koju je njegova supruga Corinna Schumacher kupila od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza 2017. godine za 30 milijuna eura.

Tamošnji mediji uz vijest o Schumacherovom preseljenju objavili su i izjavu bivše supruga Flavija Briatorea Elisabette Gregoraci koja je rekla:

“Michael ne govori, već komunicira samo očima. Samo ga tri osobe mogu posjetiti i ja znam tko su”.

U razgovoru za francusku TV postaju TMC ugledni neurokirurg Erich Riederer nedavno je izjavio.:

“Mislim da se Michael Schumacher nalazi u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali ne reagira. To znači da diše, njegovo srce kuca, vjerojatno može sjesti i napraviti malene korake uz pomoć, ali vjerujem da je to njegov maksimum. Postoji li šansa da ga vidimo kakav je bio prije nesereće? Zaista mislim da ne”, rekao je Riederer, koji, dakako, osobno nema uvid u Schumacherovo zdravstveno stanje, prenosi Direktno.

Bild.baKomentari

Next Post

Fiat Chrysler i Peugeot dogovorili sastav uprave zajedničke kompanije

Sri ruj 30 , 2020
Talijansko-američki proizvođač automobila Fiat Chrysler i francuski Peugeot objavili su sastav upravnog odbora za Stellantis, kompaniju koja će biti pokrenuta sljedeće godine kada dovrše svoje dugo očekivano spajanje. John Elkann, predsjednik Fiat Chrysler, bit će predsjednik nove kompanije, dok će šef Peugeota Carlos Tavares biti generalni direktor Stellantisa. Svaka od […]
Fiat Chrysler