Milanović pričao o koroni pa mu pobjeglo: “Ovo je s*anje prirodne katastrofe”

Milanović pričao o koroni pa mu pobjeglo: “Ovo je s*anje prirodne katastrofe”

Milanović je poručio da je Ustavni sud odluku s kojom se ne slaže, jer smatra da Stožer djeluje protuustavno. Napravio je mali lapsus, rekavši s*anje umjesto stanje, ali se brzo ispravio.

Predsjednik države RH Zoran Milanović komentirao je odluku Ustavnog suda prema kojoj su, među ostalim, i odluka o zakonitosti rada Stožera koju su ocijenili ustavnom, prenose 24sata.

Rekao je da je Ustavni sud političko tijelo koje je donijelo političku odluku s kojom se on ne slaže jer i dalje misli da Stožer djeluje protuustavno, obzirom da je trebalo primijeniti ustavnu odredbu o izvanrednom stanju.

U Hrvatskoj je de facto izvanredno stanje. To nije ratno stanje. To od početka naglašavam. Plašili su nas izvanrednim stanjem, ali mi, kao i cijela Europa, živimo u izvanrednom stanju. To nije normalno stanje. I upravo zato u takvoj se situaciji primjenjuju posebne mjere, i to je sve. Ratno stanje je nešto sasvim drugo. Ovo je sranje… stanje prirodne katastrofe, ustvrdio je Milanović – čiji je lapsus snimio RTL.

Video možete pogledati OVDJE.

Bild.ba

Izbor urednika Vijesti