‘Mislio sam da su poginuli. Troje ih je ispalo iz auta, bili su posvuda’

U prometnoj nesreći do koje je došlo oko 7.10 na ulazu u Gornji Draganec iz smjera Čazme, BMW probnih splitskih registracija u kojem je bilo pet ljudi, sletio je s ceste u ogradu kuće na suprotnoj strani ceste.

Na mjesto nesreće stigla su tri vozila Hitne pomoći i petero ljudi iz automobila su prevezli u bjelovarsku bolnicu. Svi putnici su mlađe životne dobi, od 20 do 24 godine, a četvero ih je teže ozlijeđeno. Navodno se radi o lomovima ruku i nogu, ali kako 24sata neslužbeno doznaju, nitko od njih nije životno ugrožen.

Autom su probili ogradu obiteljskog dvorišta te strgali i trampolin. Srećom, djeca se tada nisu igrala vani na dvorištu.

– Odmah sam izašao van, mislio je da je barem dvoje poginulo jer su svi bili u nesvijesti. Vozača i suvozača su vatrogasci vadili iz auta jer su ostali prikliješteni u autu – kazao je vlasnik kuće u čijoj ogradi je završio BMW splitskih oznaka.

Mladi koji su se vozili u autu, išli su sa 18. proslave prijateljevog rođendana iz Čazme. Još se ne zna jesu li bili pod utjecajem alkohola.

– Čula sam jedno jako čudan zvuk prije udarca i kroz prozor sobe dnevnog boravka sam vidjela kako je auto završio u ogradi. Automatski sam uzela mobitel i zvala 112.  Dok sam shvatila gdje je bio tko… Jedna djevojka je bila kraj dječjeg trampolina, dvoje je ostalo prikliješteno u autu, jedan na suprotnoj strani grabe, a petog sam vidjela na kamenjaru kod ljuljačke. Vozač i suvozač ostali su prikliješteni – ispričala je vidno potresena svjedokinja nesreće. 

Bild.baKomentari

Next Post

Sutkinja Amy Coney Barrett: Praktična katolkinja i majka sedmero djece. Protiv je pobačaja i homoseksualnih brakova

Ned ruj 27 , 2020
Kažu da je privatno beskrajno ljubazna osoba. Iako ima dosta posla, volonterski pomaže u školi u koju joj idu djeca. Kolege je opisuju kao velikodušnu i gostoprimljivu.