Mostarac diskvalificiran iz Zadruge, organizatori će ga tužiti za 50 tisuća eura

Bh. voditelj iz Mostara Adi Bebanić koji je na iznenađenje mnogih dao otkaz na dosadašnjem poslu i priključio se srbijanskom reality programu Zadruga, neslavno je završio tu epizodu.

Nakon manje od 24 sata boravka u zatvorenom prostoru organizator ga je diskvalificirao te najavio tužbu zbog nepoštivanja ugovornih obaveza tešku 50 tisuća eura.

Bebanić je jučer ujutro imao napad panike, a kasnije na liječničkom pregledu, kako je priopćio organizator, je bio potpuno zdrav. Ipak, kako se on nije želio vratiti u zatvoreni prostor realityja, uslijedile su sankcije.

“Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobjegao samoinicijativno, odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obavještavamo da je diskvalificiran. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura”, stajalo je u pismu Zadrugarima s kojim je Bebanić proveo manje od jednog dana.

Na društvenim mrežama koje vode ljudi bliski Bebaniću kritiziralo se organizatore da mu nije pružena pomoć na vrijeme.

Bebanić je samim ulaskom u kontroverzni program izazvao oprečne komentare, od poruka podrške do kritike dojučerašnjih kolega na televiziji N1.

Samo tri dana ranije Bebanić je bio pun optimizma te je u brojnim objavama na društvenim mrežama najavljivao boravak u Šimanovcima dug čak deset mjeseci, koliko je planirano da traje program čija glavna nagrada iznosi 100 tisuća eura.

“Znam da nisam normalan, ali život je da se živi. Nadam se da ćete mi biti podrška. Vidimo se od subote navečer u Zadruzi. Voli vas Adi“, napisao je tada.

Bild.baKomentari

Next Post

Britaniju očekuje novi lockdown

Pon ruj 28 , 2020
Britanska vlada planira uvođenje društvenog “lockdown-a” u najvećem dijelu sjeverne Velike Britanije i potencijalno Londonu, kako bi se spriječilo širenje drugog vala epidemije koronavirusa, objavio je u nedjelju kasno navečer Times. Nove mjere predviđaju zatvaranje pubova, restorana i barova na dva tjedna, prenosi Reuters. Ranije prošlog tjedna, premijer Boris Johnson […]