Nizama Husetić predstavlja bh. mlade u Vijeću Europe: podržava ubijanje Hrvata, Europu smatra smradom

Nizama Husetić iz Bihaća predstavnica je Mladih Bosne i Hercegovine pri Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe

Nizama Husetić
Sporni tvitovi koje je Nizama Husetić lajkala, fotoilustracija: Bild.ba

Nizama Husetić iz Bihaća predstavnica je Mladih Bosne i Hercegovine pri Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe, a kad ne radi to, onda podržava objave koje pozivaju na ubijanje Hrvata i proglašavanje hrvatskog premijera fašistom, a Europu smatra “smradom”.

“Schmidtov plan je težnja da ustavni sistem u BiH bude oblikovan ne voljom građana već prijetnjom Hrvatske da će ponovno izvršiti agresiju na BiH ako joj se ne dadne da kontroliše donošenje odluka u BiH”, sadržaj je jednog tvita koji je Nizama Husetić lajkala. OK, ovaj tvit i nije nešto naročito sporan, samo je politički glup, ali pazite ovaj biser.

Nizama je, naime, lajkala i tvit koji poziva ubijanje Hrvata. Netko je objavio onog nacista na Twitter o kojem je Bild.ba već pisao i pozvao da mu se dodijeli zlatni ljiljan (najveće vojno odličje koje može dobiti pripadnik Armije RBiH). Nacist prosvjednik je, podsjetimo, izjavio da bi trpao Hrvate u željezničke vagone, a Nizama Husetić to je lajkala.

Lajkala je Nizama pregršt spornih tvitova, a jedan od njih je i onaj u kojem izvjesni tviteraš Europu naziva smradom. Nizama je, podsjetimo, predstavnica bh. mladih pri Vijeću Europe…

Također, lajkala je i tvit u kojem se premijera susjedne Hrvatske naziva fašistom, odnosno, poglavnikom. “Poglavnik je stigao”, objavio je ne osobito maštoviti tviteraš priloživši fotografiju Dragana Čovića i Andreja Plenkovića u Mostaru, ispred središnjice bosanskohercegovačkog HDZ-a, a ona je to lajkala.


Sve tvitove o kojima pišemo a koje je Nizama Huestić lajkala možete pronaći u nastavku. Inače, njen osobni profil je profesionalan, diplomatski i dosta uljuđen. Nema na njemu ništa posebno nacionalističko. Zato si mlada dama, vjerojatno, dadne oduška lajkajući objave poput onih gdje se veliča ideja trpanja Hrvata u vagone.

Inače, Twitter je nedavno uveo opciju da možete vidjeti što pojedinac označi da mu se sviđa na Twitteru.

VIAI. Crnjac
SOURCEBild.ba
Previous articleSchmidt (još) nije nametnuo izmjene Izbornoga zakona, ali ostaje prilika da se to uradi kroz narednih mjesec i pol
Next articleNjemačka nudi odštetu obiteljima ubijenih Izraelaca na Olimpijadi u Minhenu
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lip

Islamisticka fasiskinja