Nastavlja se obračun HDZ-a i Milanovića: Ovaj put objavili snimku njegovog pada s oklopnog vozila

Milanović

Hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima, poručuju iz HDZ-a.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimku predsjednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a prikazuje kako je pao s oklopnog vozila. Nazivaju ga i “prekaljenim ratnikom”, u nastavku prepirke oko proslave Oluje između njega i premijera Andreja Plenkovića, prenosi Večernji.hr.

– Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.). 

Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim “kolodvorom” i “kasarnom”, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti, poručili su iz HDZ-a na Facebooku. 

Bild.ba

Previous articleVIDEO Niz eksplozija sinoć u Srbiji, građani uznemireni
Next articleDanas konačna presuda bivšem zapovjedniku ARBiH za zločin na Uzdolu