Ne žele se cijepiti i odbijaju mjere protiv korone

Izvor: Mediji

Članovi organizacije StandUpX, okupili su se u Londonu kako bi izrazili nezadovoljstvo uvedenim mjerama protiv koronavirusa i cijepljenju, javlja Anadolija.

Članovi grupe okupili su se na trgu Trafalgar, iako je u toj zemlji zabranjeno okupljanje više od šest osoba. Demonstranti smatraju kako su im zbog mjera ograničene slobode.

Okupljeni su isticali transparente na kojima je pisalo ”Nismo odobrili“, “Prevara COVID-19”, ”Kada je tiranija postala zakon?” te zahtijevali ukidanje mjera.

Demonstracije kojima je nazočilo oko dvije tisuće ljudi, održane su pod pojačanim sigurnosnim mjerama, a incidenti nisu zabilježeni.

Na prosvjedima prošlog tjedna došlo je do sukoba demonstranata i policije, a privedene su 32 osobe.

U Velikoj Britaniji su jučer potvrđena 6.874 nova slučaja zaraze što je rekordan broj od pojave COVID-19.

S 41.936 smrtnih slučajeva, Velika Britanija je zemlja s najviše preminulih od COVID-19 u Europi, a broj novozaraženih nastavio je rasti od kolovoza.

Bild.baKomentari

Next Post

Ovo je definitivno vijest dana: Na Mostarskom blatu očekuju ogroman urod rajčice, ali i paprike

Sub ruj 26 , 2020
U moru loših vijesti i priča, dok se veliki broj građana pita hoće li pandemija dovesti do nestašice hrane, prenosimo i jednu pozitivnu priču koja pokazuje kako zapušteni poljoprivredni potencijali u Hercegovini mogu postati odlična tvornica hrane. Riječ je o proizvodnji industrijske rajčice u Hercegovini, prvenstveno na području Mostarskog blata, […]